TOP termékek

Bevásárlólista társasjáték

Bevásárlólista társasjáték
Bevásárlólista társasjáték
Bevásárlólista társasjáték
Bevásárlólista társasjáték

Bevásárlólista társasjáték

Versenyezz hogy összegyűjtsd a listádon lévő termékeket ebben mókás memória játékban. Legyél az első, aki megtölti a bevásárlókocsiját vagy a kosarát a bevásárlólistáján lévő termékekkel. A Bevásárlólista társasjáték már három éves kortól játszható és élvezhető klassz kis játék, ami számos területen fejleszti a piciket. A tanárok által tesztelt játék fejleszti a memóriát és az összepárosítási készséget, ösztönzi a megfigyelőképességet és elősegíti a beszélgetést.
A játék menete, egy kártya felfordítása után ha a kártyán szereplő termék szerepel a játékos bevásárlólistáján, a játékos a kártyát a bevásárlókocsiba vagy a kosárba teszi. Ha a termék nem szerepel a játékos bevásárlólistáján, a játékosnak meg kell mutatnia a kártyát a többi játékosnak, mielőtt képpel lefelé visszatenné az asztalra. A játék addig folytatódik, amíg egy játékos meg nem tölti a bevásárlókocsiját vagy kosarát a bevásárlólistáján szereplő összes termékkel.
A tartós, vastag kartonlapból készült, fényes kártyalapok és táblák könnyen tisztíthatóak. Praktikus, kis dobozban kerül forgalomba ez a társasjáték, így utazás során könnyen magatokkal tudjátok vinni.
Tartalma:
2 bevásárlókocsi
2 bevásárlókosár
4 bevásárlólista
32 termékkártya
1 útmutató
A társasjáték legalább 80%-ban újrahasznosított anyagból készült.
Ajánlott :
Lányoknak, Fiúknak
Korcsoport :
3 éves kortól
Gyártó :
Flair Toys
Nincs raktáron
3 390 Ft
Nincs raktáron