További képek:

Q-Drohne távirányítós quadrocopter kamerával

Cikkszám: WH-038051
Gyártó:

Jamara

Jamara
Bruttó ár: 35 990 Ft
1 év teljeskörű garancia
Szállítás: 1-2 munkanap

Q-Drohne távirányítós quadrocopter kamerával
A Q-Drohne nem csak repülés közben fog neked izgalmas perceket szerezni, hanem a játék végeztével is, amikor visszanézed a videóra vett repülésedet!

Ez a nagyszerű gép kamerával van szerelve, ami végig rögzíti, mialatt te a legakrobatikusabb mutatványokat hajtod végre és bejárod vele a házat vagy a kertet.

A drón masszív felépítésének köszönhetően kül- és beltéri repülésre is egyaránt alkalmas.

A négy erős rotornak és az önstabilizáló rendszernek köszönhetően, a Q-Drohne a kisebb széllökéseket is remekül viseli és a beépített LED világítást használva akár esti repüléseket is végrehajthatsz.


Főbb jellemzők:

-Giroszkópos önstabilizáló rendszer
-4 csatornás 2,4 GHz irányítás
-360 Fokos szaltó minden irányban, automatizált magasságvezérlés
-Kamera
-Erős, könnyű ABS test
-Minden csatorna teljesen trimmelhető
-4 repülési mód (kezdő, középhaladó, haladó, profi)
-4 erős motor
-Akár 40 km/h sebesség
-Ki/Be kapcsolható LED világítás
-Turbo funkció

A doboz tartalma:

-Q-Drohne 2,4 GHz Quadrocopter
-Adó 2,4 GHz
-Tartalék rotorlapátok
-USB töltő
-USB adatkábel

Szükséges kiegészítők:

A db AA 1,5 V elem a távirányítóba
Műszaki adatok:
Rotor O ~ 135 mm
Hossza ~ 286 mm
Magasság ~ 58 mm
Tömeg ~ 78 g RTF
Akkumulátor LiPo 3,7V 350 mAh

Repülési idő kb. 5-10 perc
Töltési idő kb 40-50 perc

 

Szállítás
A megrendelt árucikkekhez két módon juthatnak hozzá:
 • Szállítás GLS futárral

 • A GLS futárral történő szállítás azt jelenti hogy az Ön által megrendelt terméket a MixMarket Webáruház átadja a GLS függetlet futárnak aki ezt a következő munkanapon kézbesíti a megadott címre. A magas szinvonalú szolgáltatás tartalmazza a kétszeri kézbesítést is ha Ön nem tartózkodik a megadott címen 9-17 óra között ez esetben a futár újra kiviszi a címre a csmagot 17-20 óra között.
 • A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ön akár az otthoni vagy munkahelyi cimét adta meg a szállítási információknál, mindenképpen megkapja a csomagot vagy a délelőtti vagy az esti kiszállításnál.
 • Felhívjuk vásárlóink figyelmét hogy a megrendelés visszaigazolása nem jelenti automatikusan a szállítás megkezdését. A csomag futárnak történő átadásáról külön e-mail üzenetben értesítjük benne a csomagszámmal és az utánvét összegével.
 • A rendelt termék árát átvételkor, a futárnak kell kifizetni készpénzben. Az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag sértetlenségéről meggyőződött. Az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Szombaton, vasárnap illetve ünnepnap nincs kiszállítás.

 • 3. Személyes átvétel
  A termékek átvételének legköltségkímélőbb módja, ha elfáradnak Harkányi ügyfélszolgálatunkhoz a megrendelt termékekért, természetesen ebben az esetben nem terheli a szállítás költsége a termékek vételárát.
  Ügyfélszolgálatunk Címe:7815 Harkány, Kossuth Lajos utca 14. Nyitvatartás: H-P 9-17 óráig

  Ha ezt a lehetőséget választja, hasonlóan a többi szállítási módhoz, e-mail-ben vagy a 06 70 333 2336 központi telefonszámunkon tájékozódhat arról, hogy mikortól vehető át a megrendelt termék.
Ingyenes házhozszállítás:
Azon termékeinkre vonatkozik, melyek ingyenes házhozszállítás jelzéssel vannak megjelölve. Amennyiben Ön ilyen terméket tesz kosarába, úgy rendelésére további szállítási költséget nem számolunk fel. Tehát, ha ilyen terméket vásárol, úgy Önnek csupán a megvásárolt termékek ellenértéket kell kifizetnie a szállító cég alkalmazottjának. Az ingenyesen szállítandó csomagokat a kiválasztott szállítási módtól függetlenül minden esetben a GLS futár szállítja házhoz.
 
Szállítási Díjak:
Vásárlási összeg Szállítás GLS futárral Szállítás postai utánvéttel
20.000 Ft-ig 990 Ft Nem választható
20.001-50.000 Ft-ig 590Ft Nem választható
50.000 Ft felett  ingyenes
Nem választható
     
Vásárlói vélemények
Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.