FőoldalJáték-mixIskola és ÍrószerIskolatáska, hátizsákNational Geographic négyrekeszes iskolatáska, hátizsák

National Geographic négyrekeszes iskolatáska, hátizsák

Cikkszám: -WH-270819
Gyártó:

Unipap

Bruttó ár: 10 490 Ft
1 év teljeskörű garancia
Szállítás: 1-2 munkanap

A National Geographic ismeretterjesztő csatorna most a te ismereteid bővítése céljából egy szuper hátizsákkal hozza meg a kedvedet az iskolába járáshoz. A táska négy rekeszes kialakításának köszönhetően könnyedén szortírozhatod tankönyveid, különválaszthatod a gyűrődések elkerülése érdekében.

A leghátsó és egyben legnagyobb tárolóban a tankönyveid tárolhatod, a középsőben a füzetek gond nélkül elférnek. A két kisebb, szintén cipzáros zseb az apróbb tárgyaidnak, tolltartódnak pénztárcádnak és lakáskulcsodnak lett kialakítva.

Használd akár egy osztálykirándulás közben is, hiszen biztos lehetsz benne, hogy hosszú távú viselet során is kényelmes lesz az állítható vállpántoknak és a párnázott hátrésznek köszönhetően. A hosszútávú használatról pedig a megerősített alsórész és a vízhatlan, strapabíró anyag gondoskodik.

Jellemzők:
- National Geographic design
- Fekete színben kolibri mintával
- Négyrekeszes cipzáros kialakítás
- Állítható párnázott vállpánt
- Vízhatlan anyag
- Megerősített alsó rész
- Kulacstartó
- Oldalpántok
- Méretek 43 x 32 x 20

A National Geographic négyrekeszes iskolatáska, hátizsák kolibri mintával 8 éves kortól ajánlott.

Szállítás
A megrendelt árucikkekhez két módon juthatnak hozzá:
 • Szállítás GLS futárral

 • A GLS futárral történő szállítás azt jelenti hogy az Ön által megrendelt terméket a MixMarket Webáruház átadja a GLS függetlet futárnak aki ezt a következő munkanapon kézbesíti a megadott címre. A magas szinvonalú szolgáltatás tartalmazza a kétszeri kézbesítést is ha Ön nem tartózkodik a megadott címen 9-17 óra között ez esetben a futár újra kiviszi a címre a csmagot 17-20 óra között.
 • A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ön akár az otthoni vagy munkahelyi cimét adta meg a szállítási információknál, mindenképpen megkapja a csomagot vagy a délelőtti vagy az esti kiszállításnál.
 • Felhívjuk vásárlóink figyelmét hogy a megrendelés visszaigazolása nem jelenti automatikusan a szállítás megkezdését. A csomag futárnak történő átadásáról külön e-mail üzenetben értesítjük benne a csomagszámmal és az utánvét összegével.
 • A rendelt termék árát átvételkor, a futárnak kell kifizetni készpénzben. Az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag sértetlenségéről meggyőződött. Az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Szombaton, vasárnap illetve ünnepnap nincs kiszállítás.

 • 3. Személyes átvétel
  A termékek átvételének legköltségkímélőbb módja, ha elfáradnak Harkányi ügyfélszolgálatunkhoz a megrendelt termékekért, természetesen ebben az esetben nem terheli a szállítás költsége a termékek vételárát.
  Ügyfélszolgálatunk Címe:7815 Harkány, Kossuth Lajos utca 14. Nyitvatartás: H-P 9-17 óráig

  Ha ezt a lehetőséget választja, hasonlóan a többi szállítási módhoz, e-mail-ben vagy a 06 70 333 2336 központi telefonszámunkon tájékozódhat arról, hogy mikortól vehető át a megrendelt termék.
Ingyenes házhozszállítás:
Azon termékeinkre vonatkozik, melyek ingyenes házhozszállítás jelzéssel vannak megjelölve. Amennyiben Ön ilyen terméket tesz kosarába, úgy rendelésére további szállítási költséget nem számolunk fel. Tehát, ha ilyen terméket vásárol, úgy Önnek csupán a megvásárolt termékek ellenértéket kell kifizetnie a szállító cég alkalmazottjának. Az ingenyesen szállítandó csomagokat a kiválasztott szállítási módtól függetlenül minden esetben a GLS futár szállítja házhoz.
 
Szállítási Díjak:
Vásárlási összeg Szállítás GLS futárral Szállítás postai utánvéttel
20.000 Ft-ig 990 Ft Nem választható
20.001-50.000 Ft-ig 590Ft Nem választható
50.000 Ft felett  ingyenes
Nem választható
     
Vásárlói vélemények
Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.