További képek:

Geomag color 120 db-os

Cikkszám: F-20GMG0255-geomag-color-120db
Gyártó:

Geomag

Geomag
Bruttó ár: 14 890 Ft
1 év teljeskörű garancia
Szállítás: 1-2 munkanap

Geomag!

A Geomag termékcsalád a kreatív gyermekek és felnőtteképítőjátéka. Magán hordozza a svájci kutatók által kifejlesztett márkavalamennyi pozitív sajátosságát, a kiváló minőséget, a gondosan kidolgozott,precíz kivitelt, kitűnő mágneses tulajdonságokkal rendelkezik.

Geomag Color  120szett tartalmaz:

- Az eredeti, szabadalmaztatott svájci Mágneses KonstrukciósRendszert

- Érjen el új távlatokat kreativitásával és logikaikészségeivel

- 24 sárga pálca, 24 vörös pálca, 20 áttetsző narancs pálca

- 57 nem mágneses acél golyót

- 4 sárga-narancs négyzet platformot, 3 narancs-piros ötszögplatformot

- Teljes leírást és instrukciókat hogy egyaránt építhessenegyszerű vagy bonyolult formákat.

Geomag! 3 éves kortól ajánlott!

Szállítás
A megrendelt árucikkekhez két módon juthatnak hozzá:
 • Szállítás GLS futárral

 • A GLS futárral történő szállítás azt jelenti hogy az Ön által megrendelt terméket a MixMarket Webáruház átadja a GLS függetlet futárnak aki ezt a következő munkanapon kézbesíti a megadott címre. A magas szinvonalú szolgáltatás tartalmazza a kétszeri kézbesítést is ha Ön nem tartózkodik a megadott címen 9-17 óra között ez esetben a futár újra kiviszi a címre a csmagot 17-20 óra között.
 • A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ön akár az otthoni vagy munkahelyi cimét adta meg a szállítási információknál, mindenképpen megkapja a csomagot vagy a délelőtti vagy az esti kiszállításnál.
 • Felhívjuk vásárlóink figyelmét hogy a megrendelés visszaigazolása nem jelenti automatikusan a szállítás megkezdését. A csomag futárnak történő átadásáról külön e-mail üzenetben értesítjük benne a csomagszámmal és az utánvét összegével.
 • A rendelt termék árát átvételkor, a futárnak kell kifizetni készpénzben. Az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag sértetlenségéről meggyőződött. Az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Szombaton, vasárnap illetve ünnepnap nincs kiszállítás.

 • 3. Személyes átvétel
  A termékek átvételének legköltségkímélőbb módja, ha elfáradnak Harkányi ügyfélszolgálatunkhoz a megrendelt termékekért, természetesen ebben az esetben nem terheli a szállítás költsége a termékek vételárát.
  Ügyfélszolgálatunk Címe:7815 Harkány, Kossuth Lajos utca 14. Nyitvatartás: H-P 9-17 óráig

  Ha ezt a lehetőséget választja, hasonlóan a többi szállítási módhoz, e-mail-ben vagy a 06 70 333 233606 70 333 2336 központi telefonszámunkon tájékozódhat arról, hogy mikortól vehető át a megrendelt termék.
Ingyenes házhozszállítás:
Azon termékeinkre vonatkozik, melyek ingyenes házhozszállítás jelzéssel vannak megjelölve. Amennyiben Ön ilyen terméket tesz kosarába, úgy rendelésére további szállítási költséget nem számolunk fel. Tehát, ha ilyen terméket vásárol, úgy Önnek csupán a megvásárolt termékek ellenértéket kell kifizetnie a szállító cég alkalmazottjának. Az ingenyesen szállítandó csomagokat a kiválasztott szállítási módtól függetlenül minden esetben a GLS futár szállítja házhoz.
 
Szállítási Díjak:
Vásárlási összeg Szállítás GLS futárral Szállítás postai utánvéttel
20.000 Ft-ig 990 Ft 1770 Ft
20.001-50.000 Ft-ig 590Ft 1770 Ft
50.000 Ft felett  ingyenes
ingyenes
     
Vásárlói vélemények
Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.
Webáruház ár:
12 990 Ft10 990 Ft
Webáruház ár:
8 590 Ft
Webáruház ár:
7 990 Ft
Webáruház ár:
5 390 Ft