FőoldalJáték-mixFidget SpinnerFidget Spinner, fém long spinner

Fidget Spinner, fém long spinner

Cikkszám: SI-32235683
Gyártó:

Flair Toys

Akciós bruttó ár: 1 990 Ft
Megtakarítás: 3 000 Ft (60%)
1 év teljeskörű garancia
Szállítás: 1-2 Munkanap

Itt az új őrület USA-ból, ami alaposan megdolgoztatja az ujjaidat és egyesek szerint jo stresszoldó hatású, a fidget spinner

Ez a fém fidget spinner pörgettyű változat attól különleges, hogyaz átlagosnál jóval hosszabb ideig pörög mint más társai, a legprofibbak 5 perc fölé is tudják vinni a pörgési időt, nekünk csak 4.30-ig sikerült de azt gondoljuk, már ez is elképesztően jó eredmény, ha valaki long spin versenyben használja.

A csapágyat WD 40 sprével befújva, továb javítható az amúgy is elképesztően hosszú pörgési idő.

Játszani vele teljesen biztonságos, a rémhíresztelések ellenére sem kell tartanunk attól, hogy veszélyesebb, mint egy kavics, vagy vasgolyó, esetleg acélcsavar.

De ezzel együtt kérjük, ha esetleg eltörött az apró részeket ne nyeljék le, mert gondot okozhat, illetve erről a gyermeket is tájékoztassák de ezzel 6 éves kor felett már valószínűleg nem lesz gond :)

 
Jellemzők:


- Pörgési idő 4-5 perc

- Fém Fidget Spinner, long spinner pörgettyűs játék

- Díszdoboz.

- ABEC-7 Csapágyas kialakítás

Figyelem! A csomagolás és a termék színárnyalata eltérhet a fotókon láthatóaktól.

 

A Fidget Spinner pörgettyűs játék 6 éves kortól 99 éves korig nagyon ajánlott :)

Szállítás
A megrendelt árucikkekhez két módon juthatnak hozzá:
 • Szállítás GLS futárral

 • A GLS futárral történő szállítás azt jelenti hogy az Ön által megrendelt terméket a MixMarket Webáruház átadja a GLS függetlet futárnak aki ezt a következő munkanapon kézbesíti a megadott címre. A magas szinvonalú szolgáltatás tartalmazza a kétszeri kézbesítést is ha Ön nem tartózkodik a megadott címen 9-17 óra között ez esetben a futár újra kiviszi a címre a csmagot 17-20 óra között.
 • A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ön akár az otthoni vagy munkahelyi cimét adta meg a szállítási információknál, mindenképpen megkapja a csomagot vagy a délelőtti vagy az esti kiszállításnál.
 • Felhívjuk vásárlóink figyelmét hogy a megrendelés visszaigazolása nem jelenti automatikusan a szállítás megkezdését. A csomag futárnak történő átadásáról külön e-mail üzenetben értesítjük benne a csomagszámmal és az utánvét összegével.
 • A rendelt termék árát átvételkor, a futárnak kell kifizetni készpénzben. Az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag sértetlenségéről meggyőződött. Az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Szombaton, vasárnap illetve ünnepnap nincs kiszállítás.

 • 3. Személyes átvétel
  A termékek átvételének legköltségkímélőbb módja, ha elfáradnak Harkányi ügyfélszolgálatunkhoz a megrendelt termékekért, természetesen ebben az esetben nem terheli a szállítás költsége a termékek vételárát.
  Ügyfélszolgálatunk Címe:7815 Harkány, Kossuth Lajos utca 14. Nyitvatartás: H-P 9-17 óráig

  Ha ezt a lehetőséget választja, hasonlóan a többi szállítási módhoz, e-mail-ben vagy a 06 70 333 2336 központi telefonszámunkon tájékozódhat arról, hogy mikortól vehető át a megrendelt termék.
Ingyenes házhozszállítás:
Azon termékeinkre vonatkozik, melyek ingyenes házhozszállítás jelzéssel vannak megjelölve. Amennyiben Ön ilyen terméket tesz kosarába, úgy rendelésére további szállítási költséget nem számolunk fel. Tehát, ha ilyen terméket vásárol, úgy Önnek csupán a megvásárolt termékek ellenértéket kell kifizetnie a szállító cég alkalmazottjának. Az ingenyesen szállítandó csomagokat a kiválasztott szállítási módtól függetlenül minden esetben a GLS futár szállítja házhoz.
 
Szállítási Díjak:
Vásárlási összeg Szállítás GLS futárral Szállítás postai utánvéttel
20.000 Ft-ig 990 Ft Nem választható
20.001-50.000 Ft-ig 590Ft Nem választható
50.000 Ft felett  ingyenes
Nem választható
     
Vásárlói vélemények
Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.
Webáruház ár:
1 990 Ft890 Ft
Webáruház ár:
1 790 Ft