FőoldalJáték-mixÉpítőjátékokMűanyag építőkTűzoltó állomás játékszett 96 db-os
További képek:

Tűzoltó állomás játékszett 96 db-os

Cikkszám: WH-8558-0002
Gyártó:

Unico

Akciós bruttó ár: 8 190 Ft
Megtakarítás: 2 000 Ft (20%)
1 év teljeskörű garancia
Szállítás: 1-2 munkanap

Tűzoltó állomás játékszett 96 db-os

Építs magadnak egy igazi tűzoltóállomást, hiszen az építőkockákból megalkotott városodban is bármelyik percben szükség lehet a tűzoltók munkájára. Akár egy tűz, akár más természeti csapás sújt le a házakra, azonnal riasztják a tűzoltókat, akik a csúszda segítségével máris az autónál tudnak lenni, és száguldanak is a veszélyhelyzetet elhárítani.

Az állomás ráadásul rendelkezik egy helikopterrel is, így valóban percek alatt bárhol ott tud lenni a segítség. Az Unico építőkockák kompatibilisek a LEGO DUPLO építőelemeivel.

Ez a Tűzoltó állomás játékszett 96 db-os 1,5 éves kortól ajánlott.

Jellemzők:
- LEGO DUPLO kompatibilis
- Tartalmazza a figurákat és járműveket
- Tartalmazza az építési útmutatót és a matricákat
- Építőelemek száma 96 db

Szállítás
A megrendelt árucikkekhez két módon juthatnak hozzá:
 • Szállítás GLS futárral

 • A GLS futárral történő szállítás azt jelenti hogy az Ön által megrendelt terméket a MixMarket Webáruház átadja a GLS függetlet futárnak aki ezt a következő munkanapon kézbesíti a megadott címre. A magas szinvonalú szolgáltatás tartalmazza a kétszeri kézbesítést is ha Ön nem tartózkodik a megadott címen 9-17 óra között ez esetben a futár újra kiviszi a címre a csmagot 17-20 óra között.
 • A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ön akár az otthoni vagy munkahelyi cimét adta meg a szállítási információknál, mindenképpen megkapja a csomagot vagy a délelőtti vagy az esti kiszállításnál.
 • Felhívjuk vásárlóink figyelmét hogy a megrendelés visszaigazolása nem jelenti automatikusan a szállítás megkezdését. A csomag futárnak történő átadásáról külön e-mail üzenetben értesítjük benne a csomagszámmal és az utánvét összegével.
 • A rendelt termék árát átvételkor, a futárnak kell kifizetni készpénzben. Az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag sértetlenségéről meggyőződött. Az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Szombaton, vasárnap illetve ünnepnap nincs kiszállítás.

 • 3. Személyes átvétel
  A termékek átvételének legköltségkímélőbb módja, ha elfáradnak Harkányi ügyfélszolgálatunkhoz a megrendelt termékekért, természetesen ebben az esetben nem terheli a szállítás költsége a termékek vételárát.
  Ügyfélszolgálatunk Címe:7815 Harkány, Kossuth Lajos utca 14. Nyitvatartás: H-P 9-17 óráig

  Ha ezt a lehetőséget választja, hasonlóan a többi szállítási módhoz, e-mail-ben vagy a 06 70 333 2336 központi telefonszámunkon tájékozódhat arról, hogy mikortól vehető át a megrendelt termék.
Ingyenes házhozszállítás:
Azon termékeinkre vonatkozik, melyek ingyenes házhozszállítás jelzéssel vannak megjelölve. Amennyiben Ön ilyen terméket tesz kosarába, úgy rendelésére további szállítási költséget nem számolunk fel. Tehát, ha ilyen terméket vásárol, úgy Önnek csupán a megvásárolt termékek ellenértéket kell kifizetnie a szállító cég alkalmazottjának. Az ingenyesen szállítandó csomagokat a kiválasztott szállítási módtól függetlenül minden esetben a GLS futár szállítja házhoz.
 
Szállítási Díjak:
Vásárlási összeg Szállítás GLS futárral Szállítás postai utánvéttel
20.000 Ft-ig 990 Ft Nem választható
20.001-50.000 Ft-ig 590Ft Nem választható
50.000 Ft felett  ingyenes
Nem választható
     
Vásárlói vélemények
Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.