FőoldalÜzletszabályzat
Üzletszabályzat

A Mixmarket.hu internetes áruházban történő rendeléshez Önnek regisztráltatnia kell magát. A regisztrációt bármikor egyszerűen végrehajthatja.

Az oldal felső sávjában található Bejelentkezés-Regisztráció feliratokra kattintva juthatunk el a regisztrációs ill. bejelntkezési oldalra.

A regisztrációkor megadott személyes adatokat, egy Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval tároljuk a későbbi azonosításhoz. A későbbiekben, ha Ön már regisztrált felhasználó lesz, az e-mail címével és az Ön által megadott jelszóval bármikor bejelentkezhet. Az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet, és módosíthatja azokat. Amennyiben jelszavát elfelejtené, úgy e-mail címe megadásával új jelszót kérhet, melyet e-mailben küld meg a rendszer automatikusan.

A regisztrációhoz szükséges megadni nevét, lakcímét, e-mail címét, és jelszavát.

A regisztrációkor megadott adatokat (név, cím, telefonszám) kizárólag csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, azt a Mixmarket.hu oldal üzemeltetője a Shopingmax Kft. bizalmasan kezeli, harmadik félnek át nem adja.

A Shopingmax Kft. semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.

Amennyiben Ön csupán regisztrálni szeretné magát, ezt regisztrációs oldalunkon könnyedén megteheti.Vásárlási szerződés:

Minden a Mixmarket Webáruházban történő termékrendelés, vásárlás leadása és elküldése a felek közötti írásban létrejött szerződésnek minősül. A szerződés megkötése Magyar nyelven törénik. Melyet rendszerünkben megrendelés azonosítóval ellátva, iktatunk és tárolunk.

 

Ezekhez az adatokhoz a megrendelő későbbiekben bármikor hozzáférhet. Ha már regisztrált felhasználó, és vásárlás során bármit a kosárba tesz, vagy a jobb felső sarokban található "kosár" fülre kattint, megjelenik a kosár ablak. Ennek alján található e-mail illetve jelszó sávba írhatja a regisztráció során megadott e-mail címet és jelszavat.

Ezen adatok kitöltését követően, az "OK" gombra kell kattintania a sikeres bejelentkezéshez.

Figyelem! Áruházunkban a minimális megrendelési érték 2000 Ft. Amennyiben már meglévő megrendelését szeretné kiegészíteni 2000 Ft alatti értékű termékkel, ebben az esetben kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy küldjön mailt az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez