További képek:

Sacher: 6 db-os karóra tartó doboz

Cikkszám: SH-2017.290443
Gyártó:

Sacher

Bruttó ár: 26 990 Ft
1 év teljeskörű garancia
Szállítás: 1-2 Munkanap

 Ugye nem szeretnénk, hogy kedvenc karóráink melyek sok esetben értékes, különleges darabok, silány minőségű lakhelyen legyenek elszállásolva? :)

Itt is válasszuk a minőséget!

 A Német Sacher ékszerdoboz manufaktúra jó néhány ismert Svájci óragyártó hivatalos doboz beszállítójaként, komoly, csaknem 150 éves tapasztalattal rendelkezik az óradoboz, karóradobozkészítés területén.

Ennek a karóratartónak a különlegessége a kivehető puha bársonnyal bevont rugalmas műanyag merevítő, mely kellőképpen kifeszíti a fémszíjas órákat is, így kiválóan megtartják a formájukat.

A merevítő pánttok precízen illeszkednek a kialakított  váju részben, ellentétben a párnás megoldással, így nem fognak jobbra-balra elmozdulni.

A kedvenc ketyegőink így még egységesebb, igényesebb képet mutatnak a karóratartóban.

A készítés során mindig a legkiválóbb minőségű olasz bőrt használják fel alapanyagként és minden más alkotóelem is megfelel, a legmagasabb elvárásoknak.

 A karóratartó jellemzői:

- Kulccsal zárható, csatos fedél

- Varrt zseb a fedélen

- 6 db jó minőségű rugalmas merevítő

- alkatrész, szíj, vagy fémszíj szemek tárolására alkalmas, gumis bársoly, zsebbel

 Kívül fekete finom tapintású nappa, belül bézs színű bársony bevonattal.

Mérete: 29 x 10 x 8 cm

Ismerjük a dilemmát mikor nem tudjuk mivel lepjünk meg valakit, akinek elvileg mindene megvan már?

Számukra is kiváló ajándék ötlet lehet, bármely alkalomra, ha még nem fekszik a komódon belőle egy példány.

Ha bepillantást szeretnél nyerni a Sacher ékszerdoboz gyártás folyamatába, nézd meg az alábbi videót.

Szállítás
A megrendelt árucikkekhez két módon juthatnak hozzá:
 • Szállítás GLS futárral

 • A GLS futárral történő szállítás azt jelenti hogy az Ön által megrendelt terméket a MixMarket Webáruház átadja a GLS függetlet futárnak aki ezt a következő munkanapon kézbesíti a megadott címre. A magas szinvonalú szolgáltatás tartalmazza a kétszeri kézbesítést is ha Ön nem tartózkodik a megadott címen 9-17 óra között ez esetben a futár újra kiviszi a címre a csmagot 17-20 óra között.
 • A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ön akár az otthoni vagy munkahelyi cimét adta meg a szállítási információknál, mindenképpen megkapja a csomagot vagy a délelőtti vagy az esti kiszállításnál.
 • Felhívjuk vásárlóink figyelmét hogy a megrendelés visszaigazolása nem jelenti automatikusan a szállítás megkezdését. A csomag futárnak történő átadásáról külön e-mail üzenetben értesítjük benne a csomagszámmal és az utánvét összegével.
 • A rendelt termék árát átvételkor, a futárnak kell kifizetni készpénzben. Az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag sértetlenségéről meggyőződött. Az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Szombaton, vasárnap illetve ünnepnap nincs kiszállítás.

 • 3. Személyes átvétel
  A termékek átvételének legköltségkímélőbb módja, ha elfáradnak Harkányi ügyfélszolgálatunkhoz a megrendelt termékekért, természetesen ebben az esetben nem terheli a szállítás költsége a termékek vételárát.
  Ügyfélszolgálatunk Címe:7815 Harkány, Kossuth Lajos utca 14. Nyitvatartás: H-P 9-17 óráig

  Ha ezt a lehetőséget választja, hasonlóan a többi szállítási módhoz, e-mail-ben vagy a 06 70 333 2336 központi telefonszámunkon tájékozódhat arról, hogy mikortól vehető át a megrendelt termék.
Ingyenes házhozszállítás:
Azon termékeinkre vonatkozik, melyek ingyenes házhozszállítás jelzéssel vannak megjelölve. Amennyiben Ön ilyen terméket tesz kosarába, úgy rendelésére további szállítási költséget nem számolunk fel. Tehát, ha ilyen terméket vásárol, úgy Önnek csupán a megvásárolt termékek ellenértéket kell kifizetnie a szállító cég alkalmazottjának. Az ingenyesen szállítandó csomagokat a kiválasztott szállítási módtól függetlenül minden esetben a GLS futár szállítja házhoz.
 
Szállítási Díjak:
Vásárlási összeg Szállítás GLS futárral Szállítás postai utánvéttel
20.000 Ft-ig 990 Ft Nem választható
20.001-50.000 Ft-ig 590Ft Nem választható
50.000 Ft felett  ingyenes
Nem választható
     
Vásárlói vélemények
Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.