TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Noris: Ismered az órát?

Noris: Ismered az órát?

Noris: Ismered az órát?

Ismerjük meg játékosan az órát és az idő fogalmát a vidám tanulóórák segítségével…
A gyermekek a „most" pillanatában élnek, ezért számukra az óra megismerése és az idő fogalmának elsajátítása egyáltalán nem könnyű. Ez a játék ezt a tanulási folyamatot könnyíti meg, segít abban, hogy a gyermekek gyorsan megértsék és megtanulják az órát.
A játék tartalmaz négy vidám, cicás és egeres képekkel illusztrált tanuló órát, könnyen rögzíthető óra- és percmutatókkal, melyekkel bármilyen időpont beállítható.
A puzzle-ként összeilleszthető idő-, illetve órakártyák segítenek megérteni a gyermekeknek, hogy az egyes időpontok mely napszakra esnek, illetve, hogy jellemzően milyen tevékenységet végzünk ilyenkor. A kártyapórok puzzle-szerű kialakítása biztosítja azt, hogy egy adott időkártyához mindig csak az annak megfelelő órakártyát lehessen hozzápárosítani.
A játékleírásban szereplő játékötletek lépésről-lépésre ismertetik meg a gyermekeket az órával és az idő fogalmával az alapoktól kezdve egészen addig, míg megfelelő mennyiségű játékos gyakorlással el nem sikerül sajátítani az óra beállításának és leolvasásának tudását.
A játék tartozékai:
4 db tanuló óra rögzíthető kis- és nagymutatókkal 36 db puzzle-kártya 18–18 db idő-, illetve órakártyával játékleírás különböző játékötletekkel
Ajánlott :
Lányoknak, Fiúknak
Márka :
Noris
Korcsoport :
6 éves kortól
Gyártó :
Simba Toys
Szállítási idő :
2-3 munkanap
További adatok
Raktáron
5 500 Ft

Adatok

Szállítás várható dátuma
2021.03.09