TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Ethnos társasjáték

Ethnos társasjáték
Ethnos társasjáték
Ethnos társasjáték
Ethnos társasjáték
Ethnos társasjáték
Ethnos társasjáték

Ethnos társasjáték

Ethnos távoli földjére új kor virrad. A letűnt kor hamvai borítják az elhagyatott Hat Királyságot, és a tizenkét törzs szétszéledt a szélrózsa minden irányába. Eljött az idő, hogy egy okos vezér erős szövetségbe kovácsolja őket, felhasználva minden törzs egyedi adottságait, hogy uralma alá vonja a királyságokat. Elég okos és bölcs vagy hozzá, hogy te légy Ethnos következő ura?
Ebben a játékban kettő-hat játékos versenyez azért, ki lesz Ethnos következő ura. Ehhez több Dicsőséget (győzelempontot) kell szerezned, mint vetélytársaidnak, a játéktáblán található Királyságokat uralva és a legtöbb Szövetségest toborozva. Céljaidat úgy érheted el, ha összegyűjtöd a szétszóródott 12 törzs tagjait, amit a játék kártyái jelképeznek, és ha Csoportokba rendezed őket, hogy uralmuk alá hajtsák a Királyságokat. De vigyázz, mert a Szövetségeseid szeszélyesek lehetnek. Amikor Csoportot hozol létre, a fel nem használt lapok eldobásra kerülnek, és így lehetőséget teremtenek vetélytársaidnak. Ráadásul bölcsen kell megválasztanod minden Csoport Vezérét is, mivel csak a Vezérek használhatják különleges képességeiket, hogy
segítsenek neked. Az a játékos, aki a legtöbb Dicsőséget szerzi a három Kor során, lesz Ethnos megkoronázott Ura – és ezzel ő nyeri a játékot!
Tartalma:
1 nagy játéktábla
156 uralomjelző
18 dicsőségjelző
156 törzskártya
12 kezdőkártya
3 sárkánykártya
1 dupla oldalú sellőtábla
6 ork horda tábla
1 dupla oldalú óriásjelző
6 trolljelző
magyar nyelvű játékszabály
Játékosok száma 2–6 fő
Játékidő kb. 45–60 perc
Ajánlott :
Lányoknak, Fiúknak
Korcsoport :
12 éves kor felett
Gyártó :
Delta Vision
További adatok
Raktáron
14 510 Ft

Adatok

Szállítás várható dátuma
2021.03.03